Tiden rinner väg....

Det är redan fredag, och min första semsetervecka har precis passerat... Jag njuter varje dag, och det är så härligt att man inte har några måsten att åka iväg till jobbet, även om jag nu trivs med det jobb jag har.
Det är nu så at tjag ska vara hemma i fem veckor till... Det kallas först 4 veckors semester, sen två veckors föräldrarledigt. Föräldraledigt ja, då måste man väl vara ledig som föräldrar, eller? Men var ska barnen vara då?!
Just nu regnar det utanför fönstret, inte en ovanlighet om man säger så, men jag är rätt nöjd att jag är inomhus! Det är inte sambon... Han är på allsång, men det är i en annan ort, så föhoppningsvis är det bätter väder där!
Det där med väder ja... Jag kan väl inte påså att jag är värst nöjd över detta sommarväder som varit. Men den första tiden av sommare, då jobbade jag ju, så då kunde jag inte klaga, men nu.... Har väl iochförsig haft några dagar med sol, men jag vill åt VÄRMEN................ Jag vill ha det så där STEKHETT, så man MÅSTE ta sig till en badplats... Men som det ser ut nu, kommer det fömodligen inte bli något bad.... Men men....
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0