God va tiden går....

Hur slarvig har jag blivit med denna blogg egentligen? Hur länge sedan som helst som jag var här. MEN jag har inte haft på datorn över huvudtaget på MYCKET länge. Det är så mycket dator på jobbet, så man hinner liksom trötta... Men en lite uppdatering kommer här:
 Så här fint väder va det förra söndagen när Stora han och jag var i skärgården och gick tipspromenad!

Så här glada var vi när vi skulle å "hälsa på de små" (ultraljud)

åh här är vårat (inlånade) tigerdjur, som bor hos oss till i slutet av veckan. Här är hon ute första gången, Men det va så kallt, blöt å så mycket snö, så hon gick in igen...


Har jobbat hela helgen, och imorron är det den "sista" dagen innan lite ledighet, det ska bli gött!

I slutet av veckan kommer familjen M ÄNTLIGEN hem, efter att ha övergett oss i lite mer än två veckor...

Ska försöka bli lite bättre på uppdateringar...
Puss och kram Lilla jag

Hej å hå!

Det är nästan en hel vecka sedan jag skrev något här, men det har varit "mycket nu" ett tag..
Hysteri-hysteri har det varit på 12:an, jag har inte orkat annat än att decka i soffan när jag kommit hem, och sen har kanske OS lite med att göra att det inte har blivit någravraderkan tänkas....

Denna helg har vi ledigt, och vi hade tänkt oss ner till "Did they puch" men med tanke på att SMHI utfärdat en "typ 2 varning" som innenbär att man inte ska ut om man inte måste, så blir det hemmavid. Snön bara vräker ner... Får gå ut och skotta bort lite, så att man inte behöver ta allt sen.. Det blir så tungt..

Min pappa har köpt en dator, och fixat bredband! (eller ja, jag beställde)
Nu hade vi en lektion i att sätta på datorn och kolla sin egen sida för några dagar sedan, och idag blir det en uppföljningslektion.. Gäller att köra hårt med gubben, så att han kommer att använda sin nya burk! HEJJA farsan!

Annars blir det lungt lungt lungt!
Började dagen med en sovmorron, och sen en härlig frukost till melodikrysset.. Det gick väl inte att lösa hela, men några ord fick vi till iallafall..

Tjingeling på Er!
Puss och kram Lilla jag

Slut på helgen!

Inte brukar man sätta ett ! efter meningen: "slut på helgen", men om man har jobbat så kan man få göra det!
I fredags va det väldigt rotigt på 12:an, men lördagen och söndagen var helt ok att tillbringa på avdelningen... MEN om man skulle få välja, skulle jag klart välja att få vara hemma och kolla på OS istället för att vara där, men man måste "dra sig strå till stacken"!

OS ja.    

 Tänka va medaljer vi har planerat att ta. Men frågan är hur många det verkligen blir? Kanske är deltagarna tröga i starten, och det senare under spelen kommer att "ramla! in ädla medaljer för Sveriges del... Eller så gör det det inte..
Roligt är iallfall att några helt otippade får åka hem med bevis runt nacken, som till exempel shorttrack åkaren från Australien som vann guldet för fyra år sedan, på grund av att alla andra trillade eller blev diskade! Ha ha ha, det va roligt det!

Idag blir det reunion på Park 45! Tre stycken från min förra arbetsplats kommer ikväll för lite mat, och förhoppningsvis mycket skvaller... Måste ta mig ner till för det kan ju hända att de är törstiga... Själv får man väl festa till på ett glas vatten....
Men det blir nog bra!
Puss och kram Lilla jag X3

Sovmorron

NÄR man har sovmorron, då är det lögn-i-helvete att sova. MEN när man däremot ska upp tidigt, då vill man inget hellre än att vända sig om och somna om...

Är ledig idag oxå, men till helgen jobbar jag varje dag.
Ska försöka få med mig Fru M och bebisen ut på en restauranglunch idag. Har skickat ett sms, så jag får väl se om det blippar till i mobilen så småning om. Om de inte har tid, får det väl bli en enkel lunch hemma, ensam....

Har på tv:n, och vädergubben lovar lite sol, så en tur ut måste man nog. Har lite ärenden ner på stan, så det får väl bli en promenad i samband med den planerade lunchen..

En liten tvättmaskin är nog det ena jag ska barmhärta mig över idag, fixade ju rätt så mycket av det "hushålliska" igår, så idag kan det få bli lite chill...

Man kanske skulle smyga sig tillbaka till sängen en stund?... Japp det gör jag, gött!
Puss och kram

Ledig dag

Underbart väder idag, men jag har inte stuckit ut näsan utanför dörren, mer än när jag sa hejdå till Fru M och bebisen....
Lediga dagar kan man ju tillbringa inomhus.... Man kan förslagsvis dammsuga, tvätta, hänga tvätt, skura golv, laga matlådor, plocka ur diskmaskinen och sortera kläder.. Det låter inte så dumt va?!

Jag har haft två celebra besök på eftermiddagen! Först, som sagt Fru M och bebisen, sen systeryster och lillpluttan! Tänk va trevligt det är med besök, och att få ha folk omkring sig! Jag njuter varje sekund!

Stora han jobbar på hemmaplan denna vecka!
Han kör snöslunga på ett jättestort industritak och varje eftermidda han kommer hem klagar han på att han är helt slut... Det säger rätt så mycket om hur han har det på jobben som han är ute på när han "ligger borta", med tanke på att han då brukar jobba ca 12 timmar om dagen, och inte alls klagar... Nu ligger han på soffan eller sängen...
Kanske man skulle lägga sig bredvid?!
Puss och kram Lilla jag X3

Fullt hus

Det skulle man kunna sammanfatta med att det är på avd 12. I flera veckor har det varit många barn på avdelningen, och fler som "vill" komma dit. Det är som jag brukar säga, det är som att vända på en hand, ibland är det "smetfullt"  ibland jättelungt. Konstigt..

Tänka att det äntligen började snöa idag igen...  Det är ju typ flera dagar sedan det snöade, så vi behövde ju lite till... Men va fan, februari är ju en vintermånad, så det är väl tur att det inte är 25+ utanför dörren..
 (hugaligen vilken hemsk bild...)

Igår gjorde jag ett misslyckande med att vara barnvakt åt bebisen på Linné. Mor och far i huset skulle bort en vända, och jag glad ihågen, skulle vakta lite. Det gick väl rätt så bra i ca 20 minuter, sen hade jag en mycket ledsen liten bebis i famnen, på rygg, på mage, över axeln, bak-och-fram, vänd mot mig... Inget fungerade...
 När sedan väl parenteserna kom hem, och bebisen fick vara i mors trygga famn var allt frid och fröjd igen. Jag blev rädd att bebisen skulle bli ledsen så fort den såg mig, men när den puppat lite och sen tittade på mig kom ett jätte leende! Phuu, skönt!                                                    
Så extraknäcket kommer inte bestå i barnvakteri iallfall...

Nu snart blir det "Mästarnas mästare, om man inte hinner somna i soffan innan...
Puss coh kram Lilla jag X3!

Framtidsplaner.....

När snön ligger tjock och man bara går och väntar på att den ska smälta bort funderar jag på vad som kommer att hända under detta kommande år..
Nu är det ju så att vi på Park 45 går och väntar speciellt mycket på sommaren.. För den som inget vet, kan jag berätta med oerhörd glädje att vi kommer att berika Sverige med flera invånare.. Men eftersom det är sådan otroligt lång leveranstid på dessa, är det sagt att de inte kommer förrän i juli, den 11! Men en lite förvarning har vi fått att vi ska vara lugna och fridfulla runt midsommar, eftersom tvillingar brukar komma tidigare!
 

Nu är det nog så att de flesta redan vet och många delar våran glädje, men vi har inte varit så flitiga på att förtälja detta underbara, men nu finns det liksom ingen anledning att INTE nämna något om det! Detta uppfyller självklart både våran vardag och helg, dag som natt! De små är alltid i våra tankar.

Barn är något vi länge väntat på, och det har inte alla gånger varit så roligt, just denna väntan, MEN jag kan lungt säga att det har varit värt varenda sekunder, iallfall nu!

Så våra framtidsplaner innehåller just nu mycket bebis... Det är kläder, kärra, säng, leksaker, bilbarnstol, babysitter X 2 och allt annat som hör till!
MEN Lilla jag ska försöka vara lite sociala och inte bara prata bebis!
Roligt är det iallfall!
Ha det gott, folks!
Puss och kram Lilla jag


Stressigt stressigt....

Man skulle väl lungt kunna säga att det är full rulle på 12:an numera.... Barn och ungdomar "står i kö" för en plats... Det är rätt så skönt att få gå hem klockan 15:30 en onsdag som denna, och veta att jag (kanske) är ledig i fyra dagar...

Våran skrivhelvete har slutat fungera.  Min kära sambo stora han har lyckats klicka på något, och nu funkar den inte. Eftersom jag är så "ävla" bra har jag ominstalerat den 5 gågner utan framgång, så nu skiter jag i det. Stora han får fixa en support, jag gör det inte... ARG....

Trött på snö...
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0