Åh...

I två dagar har jag inte haft tillgång till något telenät på min mobil... Ringer TRE för att höra vad som har hänt, och det visar sig att Telia har "tagit över" mit tnummer... Det är nu så här att jag har tänkt att byta till Telia, eftersom mitt abonemang på TRE gått ut, MEN detta sker först den 28 JULI..... Men nu har alltsa Telia tagit över nummret REDAN den 28 JUNI.... Fine! Helt ok en månad tidigare, MEN jag har inte fått någon telefon från Telia och den gamla är ju LÅST på tre..... Så det är rätt så tyst.... MEN åh andara sidan brukar jag ju inte höra min gamla telefon heller, så det gör väl ingen skillnad!
Skulle in på Nordeas hemsida för att lägga in lite räkningar, och hur bra gick det då? INTE ALLS BRA... Den sidan var nerstängd... Men det måste ju då betyda att jag inte behöver betala de där räkningarna, eller?!
JAG ÄR AVSKÄRMAD FRÅN VÄRLDEN, JAG FÅR INTE VARA MED!!!!!!!!!!!!
Ikväll ska jag och fru Braun ut och äta och ta ett (eller ett par) glas rött! Vi hade en sån där trevlig kväll för ett år sedan och det var så trevligt, så det ska bli skoj att få göra om det....
Ska oxå lägga in om sovmorron imorgon..... GÖTTTTTT!
Puss och kram Lilla jag

Ledig en stund...

Imorgon är en "ledig-dag-va-skönt-dag!
Har jobbat hela midsommarhelgen, men nu är det över, å då får man lite andrum...
Det har varit en tuff vecka, med ett litet livs bortgång, men jag fick vara med ända till slutet, och på något konstigt sätt känns det bra, faktiskt... Tufft, oerhört tufft, å tanken som inte får komma upp i ens hjärna kommer ändå... "det kan vara någon av mina ungar om några år"... jag vet att man inte få tänka så, men jag rår inte på hjärnspökena...
På onsdag kommer twinsens dagiskompisar hit! Det ska bli kul det! De kommer förmodligen inte vara här så länge, men det ska bli kul den tiden de är här!
Spännande att se hur mina två små samspelar med de andra barnen, och jag hoppas att gästerna kommer att gilla bullarna vi bakade idag, å att de vill komma åter nästa år, för detta måste ju bli en tradition!
Själva provsmakade vi bullarna och lillprutten ville till och med ha en tredje bulle, och blev hysteriskt arg när han inte fick det, så jag är rätt säker på att de kan gå hem hos de andra barnen oxå!
Hoppas på fint väder bara!
Puss och kram Lilla jag

Tufft och tacksam.....

Igår hade jag en mycket tuff dag på jobbet.... En patienten är mycket sjuk, och var gång jag var in på rummet, började jag med att se så att denna lilla varelse andades..
Många tårar trillade igår på min arbetsplats, men jag fick låna en axel och dela det ledsamma med någon!
Just att jobba som jag gör, har fått mig att vara MER tacksam för allt och ALLA jag har omkring mig.
 
Jag är frisk, har friska barn, en frisk man, frisk syster; systerson/dotter, och systers man.
Har en pigg och allert mamma och pappa. Jag har tak över huvudet, och jag har så jag kan äta mig mer än mätt.... Har omtänksamma vänner, som betyder mycket för mig....
JA ÄR TACKSAM ÖVER MITT LIV....................
                                 
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0