På lördag smäller det...

"Huk er i bänkera, för snart kommer vi"...
Det är min kära systeryster och jag som snart (om två dagar) kommer ner till Ulla-Bulla-Red... Skulle ha haft med oss en "fiskmås" oxå men hon får stanna hemma... "Den som ingen barnvakt har, den får stå utan byxor med rumpan bar"..
 Det ska bli roligt att få åka iväg med systeryster, hoppas bara inte vi börjar bråka....
Nej då, det är nog det minsta problemet som skulle kunna dyka upp... Inte för att jag tror det kommer att dyka upp några problem alls, men ändå...
Det som skulle vara, det är väl att vi har en för lite bil med oss... MEn det kan vara bra att vi tar "Nisse liten" för då kanske vi tänker till innan vi stoppar ner saker i våra kundvagnar... Ha ha ha, det var en rolig tanke.... Tror inte vi tänker på det så mycket faktiskt...! (Man har ju aldrig sagt sig vara smart...)
Puss och kram Lilla jag

Vara i fred...

Nu mera ser vårat lilla hem ut som en stor rövarkula... Inte för att Lilla jag och Stora han är så ordningsamma av oss, men numera är det inte VI som ställer till det så in i bängen...
Det är grejer högt och lågt.
Men det som inte ska röras eller som ska vara ifred, det får man göra så här med:
 (våran vedkorg)
Det är inte riktigt sig likt hemma längre.....
Puss och kram Lilla jag

gött att vara hemmavid!

Igår va jag ledig från jobbet, likaså idag OCH på söndag!
Igår "firade" vi in den långa ledigheten med att gå på after work! På Mastis träffade vi bästa  moster, morbror och kusse F! Det är alltid lika trevlig att träffa dom, och barnen blir så otroligt glada av att ha de i närheten!

Idag gjorde vi ett besök på Tallen och fikade med grannarna!
Imorron blir det sedvanlig brasträff, hoppas jag!
Nu är det så att pappan i huset har bestämt med några vänner att de ska ut och äta och dricka öl, så vi får väl se hur det blir med promenixen imorron..
Men  jag njuter i fulla drag, och det är så gött att vara hemmavid!
Puss och kram Lilla jag

Vilken dag!

Idag kom mina små godingar med ett varsitt paket till sn "gamla" mor. I det ena va det ett choklad/mint tea, och i det andra va det koler i och det stod så här på framsidan:
 Då helt plötsligt bryter det fram två tårar... Tänk att jag får ha den äran att vara mamma, och att sen bli utnämd till världens bästa....

Så va jag nere på systembolaget och i kassa frågade tjejen om jag kunde uppvisa mitt !!
Det får man väl ändå ta som en komplimang när jag nu just denna dag "turning 37"!
Två tårtor är gjorda, och allt är skurit och hackat till maten som ska serveras ikväll till mina kära!!
Vilken underbar dag!
Puss och kram Lilla jag

Det började med ett kort....

Förra veckan fick de små ett varsit kort. Det var ett vykort med två ungar som badade... På kortets baksida va en fråga: Ska vi åka till badhuset någon dag?
Korten va från moster!
Så idag vid 10-tiden mötte vi upp moster och kussen för att bada och busa i badhuset!
Så jag har haft turen att ha fyra av mina kära runt mig idag bland vågor och skvalp!
Längsta tiden tillbringades i barnpoolen som va riktigt härligt uppvärmd! Twinsen hade varsina armpuffar på sig, så de flöt ganska bra faktiskt!
Vi va där till lite över 12, och vi hade det så roligt och mysigt.
Så hem och äta, och sen va det tre som däckade pang bom! Inte en endaste liten protest!
Vilken härlig dag!
Puss och kram Lilla jag

Vinterinventering....

Usch, det lät så, så, så vintrigt och kallt liksom...

MEN jag har varit nere i våran källare och kollat vad vi har där nere som ligger och väntar på att sättas på de två små (eller va de stora nu kanske?!!)..
Vi har ju fått så otroligt mycket kläder, men det är i blandade storlekar, så jag visste inte riktigt om det fanns något till denna vintersäsong...
Men det fanns ett par byxor och en jacka i pruttstorlek, och en byxa och jacka i mulanstorlek.. Inte illa, inte illa!! Men vi funderar på om vi kanske ändå måste köpa ett ombyte till, till twinsen, med tanke på att de så smånigom kommer att vara på dagis om dagarna, och förmodligen kommer de bli blöta i de kläderna de har, så ett ombyte är nog inte fel....
Men det är ju planerat en Ullaredsresa inom kort, så jag får "hålla" mig med shoppingen!!!!
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0