Duktiga tjejen!

Igår gjorde hela familjen entre på Stenstalidsskolan, för att kolla in kusses redovisning om hennes och en kompis praovecka på Lillerud!
De hade skrivit och gjort planscher, och så hade de bildspel på datorn med tillhörande musik. De bjöd på godis, och lyckan va gjord för småskruttarna! Redovisningen va intressant och mycket proffsigt gjort tycker jag!

Idag är det 4:e dagen barnen är hemma från dagis, pga "lösa magar"... Stinas har väl rättat till sig, men Theos är inte ok än.. Men det är bara magen som hindrar oss från dagis, för sjuka det har de inte varit på hela tiden... Om man tänker på hur de far runt här hemma, är de inget sjuka alls... Och det är ju skönt!

Ha gjort en natt på jobbet, och kommer tillbringa nästkommande där oxå...
I morron är det fest! Då fyller BÄSTA morbror år. Väldigt jämt oxå. Vet inte om han vill att jag ska berätta åldern, men jag kan säga som så att det är jämt och det är inte 30 och inte 50, utan någonting därimellan... Vi lyfter på hatten och säger GRATTIS, och skickar med en bunt kramar!
Det blir roligt att träffa lilla familjen imorron!
Puss och kram Lilla jag

Klart snyggast.....

Dessa lussebullar är säsongens klart snyggaste, eller hur!
Twinsen och jag har roat oss kungligt idag när vi nu har börjat med julförberedelserna! Visst blev de snygga?

Puss och kram Lilla jag

Gör man så mycket annat....

....än att jobbar? Just nu är jag på mitt jobb varje dag känns det som.... Å jag är borta mycket kvällar. Antingen slutar jag 21:30, eller så börjar jag kl 21:00... Men jag antar att alla andra jobbar lika, även om det kanske oftast handlar om att vara hemifrån dagtid.
Om man skulle ta och vinna de där jätte många miljonerna på lottot kanske, så kunde man vara hälften av alla dagar på jobbet....
Puss och kram Lilla jag

Tillbakablick...

HAr precis förlorat bort mig i gammla blogginlägg... Dls från tiden när man hängde på KAU, och pluggade som mest, och dels från tiden precis innan småpluttarna kom, och en tid efter när de va "färska"... Jag är mycket nöjd att jag ändå har tagit mig så mycket tid och skrivit om upplevelser, tankar och funderingar från förr, och nu när man tittar tillbaka, kommer känslorna tillbaka, de som man glömt bort!
Tänka sig va bra jag har det!
 Puss och kram Lilla jag

BÄSTA "lilla familjen" i hela världen!!!

JA, det kan man ju lungt utnämna min syster och hennes lilla familj till!!!
Återigen har de ställt upp  för oss, så mor och far i huset fick en helkväll och natt för sig själva! Först åkte vi till Sunne för att äta en trerätters, sen va det "ett makalöst bröllop" som skullle ses! 
Det va riktigt god mat, och farsen va klart sevärd, även om inte farser är min speciallitet!
Moster tog de små från kl 15:30 igår, och idag kl 13:00 bjudes det på mat, och sen får vi ta hem de små igen! 
Det är helt otroligt vad det gör, att få vara lite "egna" (även om hela famlijen är lite egne ibland!!) och bara göra något för oss själva! 
Idag har jag sett kort på att det är pepparkaksbak som gäller hos lilla familjen, även om det såg ut som om den ena lilla redan hade tröttnat... Men Kusse F och lilltjejen grejade på!
 Det är väl inte så konstigt kanske när man fågar lillherren: "älskar Du din mamma?, då svara han: " Jag älskar min moster".....
Puss och kram speciellt till lilla familjen
Lilla jag

Oj, har jag en blogg?

Det verkar som om det går i perioder det där, men att uppdatera sin blogg... Det är väl bara att inse att jag inte kommer att bli varken känd eller rik på detta däringa med bloggning! Men men!
Nu ska jag försöka igen!
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0