Födelsedagskalas!

Förra helgen hade vi födelsedagskalas för lilla jag! Den ädla åldern av 40 år!!!
Vi var 39 som kalasade och det var trevligt, tycke rjag, och hopaps att de som var där gjorde det också.... Till denna fest hade jag inte själv gjort en massa bus eller aktiviteter... Det visade sig att det inte behövdes helller. Det hade systeryster, Fru M och järnverksarbeteare sett till att fixa så bra. 
Bland annat hade det gjort en tipspromenad om mig, vilken jag själv oxå fick svara på... Kan väl tala om att jag själv inte hade alla rätt... Tänk va lite man vet om sig själv....
Jag fick aggera sångerska dä jag skulle sjung det jag hörde i hörlurar. Jag var fantastiskt bra på att sjunga, enligt mig själv, fast de jag sjöng för kunde inte gissa låten... Sopiga de va.....!
Festen höll ignn till 03:45, typ så öndagen var hyfstad seg.
 
i veckan var jag med mitt ena jobb till Karlstad för planeringsdagar och jag kan med handen på hjärtat säga att det kändes som jag snikit mig med, för det handlade inte värst mycket om min arbetssituation och det som jag utför.. Men det var ändå roligt och bra att jag var med. Faktiskt va det två som sa att det var roligt att få lära känna mig och att det var bra att jag hade hängt på! Det känns ju lite lyxat att få servert lunc, fika, middag, frukost, fika och lunch..
På kvällen första dagen var vi på uppträdande. Jack Wresvik sjöng visor. Inget som jag själv skulle lägga manitos på för att se, men så här "hänga med" plats va helt ok!
 
Nu har en helg gått igen och imorogon är det jobb igen, fast jobbardagen imorron är lite annorlunda, då dagen börjar med en föreläsning och ungavuxna och vuxna med ADHD.. Mycket intressant och väldigt nyttigt när det nu verkar vara så att fler och fler drabbas av detta och det är bra att få lite tips på hur man bäst bemöter dessa!
 
Nu är det lite tv och soffmys pågång!
Puss och kram lilla jag

Tjoho!

Idag fick jag göra något mycket roligt! Jag fick blåsa för en polisman! Man skulle kunna säga att jag fick göra ett blow job!!! Det var en ung stilig poliskonstapel som gjorde ett stopptäcken med handen och visad att jag skulle stanna vid vägkanten. Jag tror att båäde han och jag blev glatt överraskad när det tänkta korta lilla mötet blev till ett längre trevligt samtal! Tänk om alla poliser var lika trevliga och talförda som denna unga herre, då skulle jag gladeligen stanna och prata en stund när jag såg någon uniformsbeklädd snut. 
Nu fick jag en grön lampa och sedan tuffa iväg. När vi en timma senare åkte hemöver stod han på andra sidan, men jag vet inte om han var lika glad för våran tidigare konversation, för han vinktade förbi mig när vi kom i gråa pilen...
Det är helt otroligt bra att konstaplarna är ute för att se våran rattnykterhet....Hejja hejja!
Imorgon kommer jag låta bilen stå, för iikväll är det party!!!! Det kan ju häånda att man sänker en pava eller två och då ska man ju absolut inte ens stava till BIL......
Puss och krma Lilla jag

RSS 2.0