Mörkt, mörkt, mörkt...

Ja, det är inte många soltimmar denna månad inte... Inte ens så många som fingrarna på en hand... Visst det va ju strålande sol ute igår, men var befann jag mig då? Jo inomhus, på jobbet....

Imorgon torsdag ska jag åka med min ena arbetsplats till Göteborg för att göra lite studiebesök! Det bli buss ner, studiebesök, julbod, sova på hotell, mer studiebesök och förhoppningsvis lite shopping och bus hem....
Ska bli trevligt tycker jag! Hoppas bara att jag kan hålla mig i skinnet och uppföra mig som "vuxna" gör!.... Blir svårt men det ska nog gå!
Puss och kram Lilla jag

gamla inlägg

Har precis kollat gamla inlägg här på bloggen å det är ju rätt så underhållande att läsa vad man pysslade med förr...
Tanken slår mig, vad impulsiv man kunde vara förr. Man gjorde det man ville eller eller inte gjorde det man var tvungen till, för det fanns ju inga småskrot som skulle grejsas med... Visst planterade man vad som skulle ske, men det va ju lika lätt att ändra på planerna om det var något roligare som dök upp!
Det är ju lite mer stabilare nu, med andra ord, så gör man inte så mycket om dagarna när man kommit hem från jobbet!

Det är en väsentlig skillnad på vårat leverne nu mot hur vi hade det innan skrotungarna, men helt plötsligt har man ett bättre innehåll i livet. Jag skulle inte byta bort dagens tid en endaste sekund mot tiden innan, ALDRIG!
Jag är förbannat lycklig att de två små kom in i våra liv, och berikade oss med skratt, gråt, arghet och glädje!
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0