Blödande hjärta!

Inatt var det gråtandes bebisar som togs hand om, och visst sliter det på en.
Men så nu när jag tittar på de små hjärtevännerna förstår jag vad som menas med ett blödande hjärta!
Kännslan "dessa två göra jag vad som helst för" har för länge sedan infunnit sig, och jag skulle verkligen kunna gå genom eld och vatten för att göra allt för att de ska må bra....

Tanken slår mig, vilken tur vi har haft, som har fått två underverk, att de verkligen blev av....
Jag är verkligen världens lyckligaste, och de kan få skrika hur mycket som helst, utan att jag överger mina pluttisar.
Puss och kram Lilla jag

Egentid!

I ca en och en halv timme har jag bara gjort sånna saker som inte har med bebisarna att göra. Sen att det har inneburit att hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen och plocka och dola lite, det spelar liksom ingen roll!

Nu snart ska matning ske, och det kan jag garantera att det hörs från lillplutten som är mäckta arger! Men det kan ju vara så att han är arg på sin pappa, som precis nu byter till ren blöja, och det är ju himla otäckt... 

Lillpluttan, hon ligger kvar i mammas och pappas säng, och har legat där i några timmar och bara snusar så sött...
Det är riktiga godingar vi har fått, och de är totalt olika!

Idag är det en bra dag, våra vänner kommer förmodligen komma hem med deras lilla nyfödda efter en tid i Göteborg! Vi ser fram emot det!

Puss och kram lilla jag

Soffliggare!

Det verkar som de små börjar finna sig tillrätta här på Park 45.. Det är inte så att killen i huset alltid måste ligga i någons famn längre för att finna ro..

Nu har både killen och tjejen legat i soffan bra länge, och bara snusar och sover...
Självklart måste jag och kika till dem ibland, de är ju så söta och så underbara, så man bara MÅSTE titta lite..

Nu har jag suttit här framför denna burk LÄNGE, så nu ska jag och lägga mig i andra soffan och titta mig mätt på tvillingarna... (fast det vet jag, att det går inte att se sig mätt på dessa två godingar...)

Jag är verkligen världens lyckligaste person som numera har tre personer som bosatt sig i mitt hjärta, och de får stanna där, för alltid...
Puss och kram Lilla jag

Klockan 13:56

Klockan har redan hunnit att bli eftermidda, och vad har vi gjort idag då?
Jag har tvättat två maskiner, hängt en, och ska ner och ta reda på nästa, och just nu står stekpannan på spisen för att vi ska kunna få lite till närs..
Stora han har precis bytt bebis, för när väl lillen har somnat kanske kanske kanske man kan lägga ner honom i soffan... Han är en riktigt kelgris han! Och nu var det syrran som protesterade att hon är ensammast i hela världen...

Vädret är inte det bästa, så idag blir det nog ingen promenad.
Däremot var vi ute på stan igår, innan några kompisar kom och kikade förbi, och innan vi va till farmor och farfar för att äta smörgåstårta och visa upp de små (igen!)

Livet flyter på, men inte som det gjorde förr, men det är vi evigt glada och tacksamma för!...
Puss och kram Lilla jag

Vad gjorde vi innan?

Vad tusan gjorde vi om dagarna innan tvillingarna kom?
Numera sitter jag i soffan och ammar, rapar och tröstar barn... Jag är rätt så nöjd om jag hinner vika in lite tvätt, eller laga lite mat någon gång ibland...
Men det är klart, vi har haft ganska många som har varit här och tittat på våra små underverk, och då kan man ju knappast sätta igång och dammsuga...

Imorron ska vi ha en lite familjedag.. Bara familjen på park 45, vi behöver det nu! Farmor ringde och frågade om de fick komma och titta till de små, och det kan man ju inte säga nej till.... Men så kom Stora han på att vi kanske går dit istället... (då kan man själv bestämma när det är "färdigt tittat"!)

Klockan är 21:45 och nu blir det sängen för mig, eller så snor jag godingarnas pappas famn för en stund...
Puss och kram Lilla jag

Mitt livs bästa dag inföll den 12 juli!

Då va de äntligen här, mina och Stora hans hett efterlängtade tvillingar!
De är de vackraste barn som någonsin fötts (lite partisk? ja kanske?!) Och vi är de lyckligas färäldrar som går i ett par skor (eller barfota)!

Deras namn är Stina och Theo och de blev födda på Karstads sjukhus genom kejsarsnitt den 12 juli och klockan 15:49 kom Theo och Stina tätt efter, nämligen 15:51, eftersom jag inte behagade öppna mig mer än 4 cm på ett och ett halft dygn!
Allt har gått jätte bra och de äter, skiter och sover, precis som barn ska!

De två små godingarna har helt och hållet vänt upp och ner på vardagen, och det är vi MYCKET glada över!
 
Lilla jag kommer att skriva mer om dem, men just nu är det rätt mycket runt dom, och både vi och dom försöker att anpassa oss till vardagslunken och att lära känna varandra!

Puss och kram MAMMAN Lilla jag!

Stina och Theo 3 dagar gamla!


Värmebölja!

Dagen började lite molningt, men oj vad varmt det blev på eftermiddagen! Vilket kalasväder, alltså!

En lunch på stan tog vi oss idag, ingen av oss hade lust att laga mat, och sen efter det sa Stora han att en glass skulle sitta fint, så vi drog oss utöver  skärgården!
Vilken underbart fin skärgård vi har, och det var så sommrigt så, att se så många båtar som låg och guppade till sjöss!

Har hört att det där som kallas fotbolls VM eller något snart är SLUT! "Prisa Gud", det har ju hållit på precis hur änge som helst!.... Jag håller ju fast vid att de borde släppa ner en boll till dom var, så kanske det blev lite mer mål, och lite mer att titta på. Nu åker ju bollen bara fram och tillbaka över den där jätteplanen...
Ja, ja, vad vet jag?

Nu ska här sussas, det kommer ju trots allt en ny dag snart!
Puss och kram Lilla jag


Bebis!

Igår va vi och hälsade på lilla Tilde, ca två veckor gammal... Hur söt som helst, och två MYCKET stolat föräldrar träffade vi! Jag fick hålla, två gånger, och det va så gott.
Men så helst plötsligt fick jag en riktigt funderare: "Hjälp vi ska ha TVÅ"!!! Hur får man plats med två samtidigt?
Och när det ska ammas, hur gör man då?
Som tur är har svärmor sytt två amningskuddar, men man kan ju inte bara lyfta upp båda och ta de med sig, för de ska ju (helst) ha med sig sina huvuden oxå... Oj, oj, oj!
MEN det finns ju andra som klarat detta, så varför skulle inte vi?
Puss coh kram Lilla jag

Långtråkigt...

Idag är det lite långtråkigt här på Park 45.. Sömnen inatt slutade runt klockan 02:00 och ville inte infinna sig igen, förrän mellan 09:00 och 10:00.
Inte är det strålande sol heller, och det är man inte rikitgt van vid... Har ju varit riktigt bortskämd med en strålande gul i många veckor nu..

Som vanligt fixar jag mat till "husbonn", den ska vara klar klockan 13:00, för 13:45 ska vi till barnmorskan för kontroll..

Imorron är dagen D, men de här små korvarna, de tänker stanna där de är de... SKITUNGAR!!!!!
Puss och kram Lilla jag

Tidsfördriv....

Konstigt nog så springer tiden förbi, och dagarna går..
Idag vid frukost hade jag ett himla bekymmer om vad jag skulle hitta på idag, men bara efter ett litet tags fundering ringer Kaptenen på T1:an och hans två små pärlor på dörren, och vips så hade några timmar avverkats!

Snart ska husbonn ha mat, så då får pigan se till att det är färdigt och strå på bordet...
Idag blir det en riktig sommarlunch! Stekt potatis, pannbiff med lök och sås! Om man kanske skulle ta och dricka en eller två lite ricinolja till det?  (har fått höra att det kan sätta igång det hela....)
Men nej, hellre bullar i ugnen än rännsketa i ett dygn!
Puss och kram Lilla jag

Karstad....

Idag har vi varit i Karlstad. Fast inte på grund av den orsaken vi önskar mest...
Vi har varit där och inhandlat saker till Stora hans firma, och så hämtade vi hem hjulen till barnvagnen.
De skulle ha kostat 1200:-, men vi fick dem för 800:-, så det måste ju innebära att jag kan handla för 400:- utan att ha dåligt samvete, eller?

Bebisfabriken har nog gått på semester... Det är så lungt, så lungt, så lungt..
Vi bestämde med familjen L igår när vi träffade dem som hastigast, att vi skulle bege oss till BB klockan 09:00 idag. Hade tänkt oss att boka dubbelrummet, men det verkar inte som om man får vara där om man inte måste, och det är ju rätt bra faktiskt...
Nu ska Stora han och jag "pilla lite reeeeker, sånna man eeter!
 Puss och kram Lilla jag

Barnfika!

Idag vid lunch dök husvagnsbyggaren upp, och eftersom det är så himla varmt (och skönt) ute, va det inte kaffe som va det som lockade i första hand, så det fick bli lite barnfika!

Det var fruktsallad, glass och svärmors hemmagjorda körsbärssaft!
Det va riktigt smaskens!

Idag är det sommarens varmaste dag. Fast att det är något disigt är det ändå 28,5C i skuggan... Det är inte många knop som blir gjorda inte....
Jag verkligen älskar när det är sommar och värme, men just nu tycker inte mina fötter riktigt lika dant som resten av mig....

Har Ni någon gång hört talas om "elefantsjukan"? Har nog det nu!!!! Prinskorvstår skulle man kunna säga, men med fina naglar!!!
Puss och kram Lilla jag

Mästerskapen i fika....

... skulle jag LÄTT vinna om jag skulle ställa upp!
Idag har SoffiPropp varit här och tjötat bort några timmar över lite fika. Vi har inte setts på JÄTTE länge och det va SÅ himla roligt att få ha henne för mig själv ett tag!

Imorron blir det fika hos Hella. Jag frågade henne när jag fick komma imorron, och hon sa att jag kunde dyka upp vid 10, men si det gick inte det... Runt 11 gick det bättre...
Tänk va folk sover bort sina liv (bara för att inte jag sover vidare värst bra just nu, med tanke på mitt "tillstånd"!)

Imorron är det en stor dag! Då är det nämligen så att systerysters "lilla" pojke fyller 17 år...
Glömmer aldrig den dagen, och det känns som om den vore igår, eller förrgår, när min mamma ringde och väckte mig och sa: "Hej moster"!
Först fattade jag inte att hon menade att jag blivit moster, för vi benämde varandra som mormor och moster på skoj även innan mosters "guldklimp" kom ut...
Åh nu har skitungen hunnit att bli 17.............

Det blir käk på kvällen hos lilla familjen, och jag förmodar att det kan bli en liten bit tårta oxå!
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0