Han har återvänt

Stora han kom hem igår, men det va lite av ett vrak som stapplade in.... Sista natten har det tydligen försökt att ligga och sova på stengolv (på flygplatsen), så han va inte värst pigg. Stupade rakt i sängen, och efter två timmar väckte jag honom, för att han skulle kunna sova inatt som var.. MEN han är hemma iallafall!

Jag skulle vilja att det var jag som vann ca 214 miljoner på på lotto i helgen.. Men å andra sidan hade jag inte gjort något annat än att shoppat då... Men någon eller några små miljoner kan jag väl få, please?
puss och kram Lillla jag

Fikatime!

Min kära vänner från "did they push" kom förbi en sväng på en fika. De är påväg upp till Lindvallen  för några dagars skidåkning, och stannade till här för att fika och göra små behov på toan! Det var full rulle från det de kom tills det de åkta härifrån. De har nämligen tre barn, och sånna "små" livar ju alltid upp! Sen att det är roligt för storabröderna att reta lillasyster, det hör ju liksom till!

Nu blir det en liten promenad. Solen skiner inte, men det verkar vara ganska skönt ute, så det blir gott att få lite luft under näsan!
Puss och kram Lilla jag

Ensam...

Igen.
Stora han kom hem från Götet igår, och idag åker han till England... Huuu det är synd om Lilla jag nu...
Blir tokig av att vara själv... Har ju försökt hålla mig hemma under veckan eftersom jag har sån irriterande hosta, och inte vill smitta, så prata om att  jag får lappsjukan.
Planen var att jag idag skulle ta mig ner till "Did they push", men den familjen ska åka på skidsemester till veckan, så det kändes inte så lämpligt att komma dit med mitt hostande och snörvel..

Men jag få komma till systeryster och Lilla familjen i kväll trots mina bacillusker, jag har frågat... Härligt!
Nu ska jag ta mig ner till stan,   behöver ha ett besök av mig, likaså (måste ju göra något kul när det nu är så synd om mig...)
Puss och kram Lilla jag

Då va det klart..

ALLA fönster är putsade.. Det gick faktiskt väldigt snabbt och smidigt och jag tror att det beror på mirakeltrasan...  Först lite disktrasa å sen mirakeltrasa efter...
 Men något konstig upptäckte jag. Våra gröna växter med stora blad har "savat" små droppar, som sen torkat på fönstren och det var lögn i helvete att få bort dessa små rännilar... Men jag är ändå nöjd!

Snart dyker det upp två "små" tjejer här. Det är mina vänner från Karstad som kommer å vill ha lite vofflor! Det är ju voffeldagen! De blir inte så länge här, deras mamma och hennes kommande sambo ska fixa en grej, å sen fort hem till Karlstad igen. Men jag får rå om dem en liten stund iallfall!
Puss coh kram Lilla jag

Rent hus

Det där med att ta ett rum om dagen, den filosofin sprack... Men jag kan vara stolt och tala om att HELA huset är städat nu! Nu är det bara fönsterputsningen kvar, och det är ju SÅ TRÅKIG... Om jag har tur tar Stora han hand om det hela, och jag slipper.. Men han har väl så himla mycket annat som ska göras, så jag får nog ta det ändå, kan jag tänka...

Den förbenade hostan finns kvar, och nu har jag även utvecklat snuva i min förkylning. När jag snyter mig känns det som om jag använder värsta grova sandpapperet, fast att jag använder näsdukar eller mjukt toapapper. Jag kommer att se ut som ett stoppljus i nyllet...
Idag har jag hunnit med en "snyltlunch" oxå. Jag hade lite ärenden på stan och när jag var påväg hem hoppade jag in till "paddre", och han var påväg för lunch, och jag åkte med! Det blev stekt fisk mede citronsås: helt ok!

Nu sitter jag här, och ska så göra en stund, sen blir det väl tv:n IGEN...
Puss och kram Lilla jag

"Ett om dan, gör kroppen glad (?)"

Har tagit efter min mycket förståndiga vän fru M, med att storstäda ett rum om dagen. Idag var det köket som fick sig en omgång. MEN vilken tid det tar.... Men bra blev det ju! Imorron får det nog bli vardagsrummet... HAr en misstanke på att det är köket och vardagsrummet som tar längst tid, så det är lika bra att bli av med dem så fort som möjligt..

Idag har det regnat här, och det är oxå bra! Då försvinner snön fortare, och det vill man ju! Är ganska så trött på det där vita som ligger överallt.. Eller jka, vita och vita, det där kalla grå-svart-slaskiga som ligger å dräller menar jag ju..

Idag är det andra dagen jag är sjukskriven, och jaghar edan tröttant... Men nu hade det nog varit så att om jag inte blivit sjukskriven pågrund av skitungarna hade jag nog fått vara hemma några dagar ändå, på grund av min jädrans hosta... Det är något som finns i mitt bröst, som verkligen INTE vill komma upp, eller ner... Men sover jag en natt till, så är den nog borta sen!

Måste berätta en rolig sak!
 En av mina bästa vänner kommer till stan i sommar! Hon och hennes (blivande) sambo har köpt radhus här i Krillehåla! De flytta in till sommaren, å det glädjer mig väldigt! (bra, då har vi flera barnvakter att välja på!!)
Puss och kram Lilla jag





Host host host...

Igår skällde jag på Mr M, för jag har fått för mig att det är han som ligger bakom min hosta.. Han var nämligen sjuk förra veckan, å va hemma från jobbet.. Att jag sen jobbar med förkylda barn hela dagarna har nog INGET med min förkylning att göra. De små är ju så oskyldiga. Jämt, alltid...
Får nog ta en slurk:


Idag blir det Karlstad, men bara för att åka till specialistmödravården, inte jobba alltså.. Men jag ska ändå upp till 12:an, för jag har bakat lite fikabröd till dom!

Solen har kommit tillbaka till oss, och den är mycket välkommen! Igår när vi vaknade till liv, va det inte nådigt vilka stora snöflingor som dalade ner... SKITVINTER....

Igår va vi på 80-års kalas! God mat, buffé, på Åkerbogård! En trevlig tillställning, och väldigt lugn. Ja det är väl inte direkt så att jag slår klackarna i taket numera, men det har ju sina små orsaker!

Magen är lite putande, fast inte så jättestor, som jag får påpekat var och varannan dag.. Kilona har lagt till sig till ca 5 st, och olika dagar är det olika aktivitet i magen! Det är en helt fantastisk känsla att gå omkring och "puta" och visst är jag vackrast i världen!
Veckorna har blivit till 24, och lite mer än hälften är gjord!
Fruktansvärt lång leveranstid, men de får gärna hålla sig där innen ett tag till, för än är de lite för små för att se dagens ljus!
Puss och krma Lilla jag

Lyckan varar inte för evigt...

...För i natt snöade det igen...
Varför ska den där jävla snön komma ner, har vi inte tillräckligt nu?
Frukost, film och lunch avnjöts hos familjen M idag, och till kvällen blir det teadate hos Braun!
Detta med att vara ledig, det är nog inte så dumt ändå....
Puss och kram Lilla jag

Kan man bli....

...Annat än glad och på bra humör när solen lyser som bara den om dagarna?
Det verkar som om våren verkligen är påväg. Tyvärr är jag dålig på att ta tillvara de varma strålarna, det blir inte att jag går ut i det fina vädret... Det är så gott att ligga i soffa och bara softa.
Men jag är ledig imorgon oxå, och då SKA jag.... (tror jag!)

Idag har jag haft trevligt fikabesök! En vän till mig som oxå går med magen i vädret var här och tog en kopp! Mycket babysnack blev det, men vi hann oxå med att avhandla andra "livsviktiga" ämnen!

Imorron ska Opelen plutt plutt till "fabror doktor". Den behöver få några brosmsrör bytta, och handbromsen reglerad, och det fixar jag inte själv... Medans den är på "sjukhuset" ska jag inta frukost med familjen M. Mycket trevligt!

Snart börjar favvo programmet:  Ett oerhört underhållande program!
Bäst att bulla upp med godis, kakor, chips, popcorn och något att dricka till!
Puss och kram Lilla jag

Skulle ha:

- gjort mat.
- tvättat bilen
- varit till "padre"
- hälsat på en kär vän
- ringt moderjord
- betalat räkningar
- tvättat
- plockat i köket
- skurit ner skinka
- uppdaterat min dagbok

Men inget kommer att bli gjort.
ORKAR INTE.....
Lägger mig i soffan istället (och sover, förmodligen...)

Underbart är kort...

Att en ledig helg kan bara "försvinna" det är ofattbart. Det som väntar en nu, är sju dagars jobba de närmaste åtta dagarna... Tufft, men det går nog det med!
 Helgen har tillbringats med goa härliga vänner, och igår va vi en drös som var ute och gick i skärgården för den traditionella tipspromenaden. Den resulterade i 9 rätt för mig och 9 rätt för Stora han!

Solen skiner lika vackert ute idag, det känns som om våren är på väg.. Frågan är bara va lång tid det kommer att ta innnan ALL snö försvinner? Ett som är säkert, är iallafall att vi kommer att ha en hur sunkig gräsmatta hur länge som helst, eftersom allt vatten på denna kulle vi bor på rinner ner till oss... Men det kanske höjer villans värde, om vi skulle sälja, när man har en "naturlig pool" på gården!!!

Veto...

Så står det på mitt schema idag. Det betyder att jag har lagt in Veto, alltså "kan inte jobba", och schemagörarna kan inte lägga in något jobb för mig just denna dag.
Idag är det nämligen besiktningsdag.
Först på förmiddagen ska jag och besikta Opelen pluttplutt,

och på eftermiddagen ska jag och besikta magen!  (snygg va?)
Med andra ord har jag fullt upp!

Denna veckan har det varit lagomt med jobb: jobb måndag, ledig tisdag, jobba onsdag, ledig torsdag, jobba fredag och ledig helg! Så skulle det alltid vara!

Verkar vara underbart väder där ute idag.. Men kallt. Men får bara solen stråla en stund till, så kan nog tempen stiga! Jag vill ha vår nu.
Inatt kommer familjen M hem, ÄNTLIGEN.... Får nog åka dit med lite frukostmat till dem, så de slipper handla det första de gör...
Puss coh kram Lilla jag

Imorses....

... vaknade jag sur... Men jag är helt hundra på att det beror på ALL DEN JÄVLA SNÖ som kommer ner. Snart emigrerar jag. Var som helst, bara det är varmt, skönt och SNÖFRITT.. Kommer inte tillbaka förrän i juni (om snön försvunnit då)....

Familjen M: stanna där Ni är, det här är inget att komma hem till (men det är klart, jag saknar Er... MYCKET)

Årets happening har hänt i stan... Taket på ICA Maxi har rasat in... Hörde det nog fyra gånger på 12:an idag... Otur för ägaren Ringvall, tur för Coop forum...

Imorron har jag ledig dag, hur gött som helst! Sovmorron.... Mmmmmm..

Nu blir det först lite mer dator, sen soffan och dumburken...

Puss och kram Lilla jag


RSS 2.0