Restaurangbesök

Ikväll ska Stora han och Lilla jag ha en (förhoppningsvis) romatisk kväll på en restaurang!
Moderjord INSISTERAR på att vi ska gå ut på en bit mat, bara Stora han och lilla jag, och man säger inte nej tack till barnvakt när den erbjuds så snällt... Jag är helt övertygad om att det är ganska viktigt att vårda ens relation bort ibland!
Puss moderjord!
Puss och kram Lilla jag

Handling

Stora han fyller fyra nolla på lördag!
 Vi har den stora turen att moderjord är här, så hon erbjöd sig att vara barnvakt, så att Stora han och Lilla jag fick, i lugn och ro, göra alla inhandlingar som behövdes.
Det är nämligen så att vi först på dagen ska ha lite släkt här, sen på kvällen kommer vänner, och lite tilltugg har tänkts, så det var en och annan vara som skulle fixas hem!

Det är allt tur att vi har moderjord här ibland så vi kan grejja lite!
puss och kram Lilla jag

Egenvårdstid!

Nu när moderjord är här, får man stå i duschen nästan precis hur länge som helst... Är det något pip utanför dörren, kommer mormodern och tar hand om.. Man får till och med tid för att dra några rasp med filen på 41:orna...
Det är lyx det!
Puss och kram Lilla jag

Bäst i test!

Idag på förmiddan, när solen fortfarande lyste (snön kom senare) gick vi ju tipspromenix, och gissa hur många rätt? Moderjord scorade 11 och Lilla jag likaså (max12)!!!!
Men eftersom vi missade ett rätt kunde vi inte ta hem storkovan (vad det nu är vad man vinner!) men däremot kammade Moderjord hem ett tröstpris!!!
Förmodligen en resa med gratis uppehälle i Thailand, eller en lyxyacht i Karibien i fjorton dagar.... Får väl ta och fjäska ordentligt, så kanske man kan få va "hopp-i-land-kalle"?
Puss och kram Lilla jag

Barnpassning...

...Moder jord tar sitt fullast ansvar och låter Lilla jag ha ledigt.. Igår hämtade jag systeryster och hon och jag åkte ner över la´stada och ekiperade henne! Så fixade jag lite med Stora hans present (eftersom han nu snart ska gå och fylla 40), som för övrigt ska hämtas på måndag! Jag var borta lite drygt två timmar, och jag måste nog erkänna att det var ovant och lite skönt att bara få gå "själv"!
Tack moderjord!

Nu snart ska man få lite lite till livs av systeryster! Hon har bjudit oss här på Park 45, och sen oxå Mormor S! Trevligt!
Puss och kram Lilla jag

Moder jord.....

.....Har landat! Idag kom moder jord med sin lilla röda insladdandes på våran grusiga vägbana, och ska här kampera fram till nästa lördag! ME LIKE!!!
Tänka sig va hjälp jag kommer att få...
Stora han drar till storstaden London på fredag och stannar borta till söndag, så det var därför jag undrade om moder jord kunde tänka sig komma hit och vakta lite!

Vilket härligt väder det är om dagaran nu.. Solen strålar och det har blivit så varmt så snön har smält så man inte behäver ha storkängorna lägre! Me like, igen!
Tittade på väderkartan på tv förut, och jag kan lungt säga att jag inte kunde se om det skulle bli snö/regn eller sol... Det såg ut som om det var lite av varje, och det kändes som om de satt ut alla olika väderlekarna, för att ha ryggen fri...
MEn den som lever får se!
 Puss och kram Lilla jag

Stora han.....

...tycker nog om mig lite i alla fall!!!
Titta vad jag fick igår!

puss och kram Lill jag

Hur kan man skydda sina barn....

... Mot allt ont här i världen? Mot "farliga gubbar", dumma kompisar, olyckor, skrubbsår, förkylningar, andra sjukdomar, hårda bilar, myggbett, nässlor och allt annat hemskt?
Förstår att det inte går, men JAG VILL...........
Får ont i magen bara jag tänker på allt som kan hända... Olyckor planerar man ju liksom inte....

Puss och kram Lilla jag

On the tour...

Korvarna och jag begav oss till "did they push" igår för att hälsa på Rosinskan och hennes familj. Men det va bara Rosinskan och Lillsnorpan som var hemma, så grabbsen fick jag inte tjinga på...
Först va det fika hos Rosinskans mormor och gubbe, se till en inredningsbutik, och där blev det dyrt... Lite över 500:- gick åt, men jag fick ju fina plädar oxå!
 Så hade jag turen att bli bjuden på lunch - thaibuffé.
Så va det inte så mycket tid över, men vi hann med att åka hem till Rosinskan och prata lite, men sen gav vi oss, jag och småkorvarna, tillbaka till "Krillehöla".
Hemma blev jag serverad wok! Ett nytt recept som Stora han provade! Riktigt gott!

Ikväll ska jag nog sjunga melodifestival, jag är den jokern och 11 bidraget i tävligen så håll ögonen öppna!
Puss och kram Lilla jag

Roligt!!!!!!!!!!

Va roligt det är att vara lite hemlighetsfull! Åsså får man hoppas på det bästa!
Puss och kram Lilla jag

Övergiven.

Jaha, då sitter man här med två små barn, alldeles ensam... Stora han har valt att lämna mig... Men bara för två dagar och en natt... Inte kan han hålla sig borta längre än så, från mig då såklart.... Han har åkt ner till Göteborg för lite jobb! (Det blir bra det, morsan i huset får lite stech att göra av med vid månadsslutet...)

Idag har solen skinit så varm och härlig! Det är nästan så man kan börja förvänta sig att våren är påväg.. Men alltid när man säger så, blir det ett bakslag och det dalar både en och två flingor ner...

För ett tag sedan skrev jag ett mail och klagade på ett blöjmärke, samtidigt som jag ställde en fråga.. Jag fick ett långt svar, och så idag damp det ner en "ersättning" för mitt klagande. 150:- att spendera! "Tack för det televerket"
Det lönar sig (ibland) att vara en bitch!
Puss och kram Lilla jag

Lite-av-varje-lördag!

Idag har det varit lite av varje kan man säga!

I morses började jag att sy en gardin till småkorvarnas rum, och det var en följetång som irriterade mig hela dagen...
Kan inte förstå att det kan ta en hel dag att sy EN lite gardin.. Men eftersom jag inte är någon symaskinsrallykörare, så är det bara att räkna med att det tar lång tid för en tygnovis..

Korvarna följde med Stora han på en promenad på eftermiddan till systembolaget (!?), och de hann inte mer än hem så kom MORBROR på besök! Han tog en kopp och busade med lillprutt och mulan en stund! Han är för härlig med dessa små, och de fullkommligt ÄLSKAR honom och hans upptåg!

När sen Stora han åkte iväg med en bilnyckel va det min tur med bus, men efter en stund satt de i sitt nya rum och lekte och jag kunde sätta ihop två ställnigar för de trådbackar vi köpte igår på IKEA, och som ska hålla ordning på twinsens saker....
Stora han kom hem, och jag städade ur ett stort skåp som nu innehavs av korven och korvan!

Ett litet vårtecken har jag oxå upptäckt idag! En liten "Maria-nyckelpiga"! Jag blev glad! 
Nu ska stora Han ut på festligeheter, och det slitna gammla mamman hon får stanna hemma hon och ta hand om barnen... (inge synd om mig, jag ska sjunga melodifestival jag!!!)
Puss och kram Lilla jag

Cykellösa...

Våra cyklar har ju stått ute vid våran häck hela vintern, men nu gör de inte det längre...
Lugn och fin, de har inte blivit stulna... Det är bara min padre som varit här och skottat fram dom för att serva de lite...
Han höll på att gå i taket här om dagen när han var och hälsa på oss och såg att de stor utomhus, och bestämde sig för " att där kan de inte stå" och började gräva fram dom...
Han har tagit ner de till sin firma, så nu står de varmt och skönt, och min cykle blev som ny, efter att padre lagt sin hand på den!
Härligt det är med pappor!
Puss och kram Lilla jag

ops..

Har jag en blogg?
Måste bli bättre på att skriva här!
puss och kram Lilla jag

RSS 2.0