Dagen innan...

Ja, idag är det dagen innan Lilla jag ska ta mig till Karlstad i tidig morronstund för att återuppta arbetslivet... Imorron klockan 6:45 ska jag stå på "min" avdelning för att ta hand om små och stora sjuka och skadade barn. Det kommer nog kännas konstigt att inte träffa mina små på hela dagen, men när jag väl kommer hem kanske de skiner upp så där stort som de gör när Stora han kommer hem efter en arbetsdag?!

Ja, livet rullar på, en ny fas är till ända, och det är precis som det ska vara!
Det ska bli roligt att få komma tillbaka till jobbet, finns det något bättre än att jobba med barn?
Våra små blir större och större, utvecklingen går framåt, och de blir mer och mer "med" och man kan prata med dom och det verkar som de förstår så mycket mer än vad vi tror!

Nu är det pappatid en tid framöver, och det är nog både nyttigt coh bra för alla parter här i lilla huset!
Nu ska jag plocka fram alla saker jag ska ha med mig imorron, det är nycklar, kort, och namnskylt, så, så värst betungande är det nog inte!
Puss och kram Lilla jag


Tre i familjen men ändå fyra...

Stora han har åkt iväg med kompisar i båt till något ställe, så det är bara tre bofasta som är kvar på park 45, men ändå är vi fyra.... Bästa kussen sover över!!! LYCKA!!
Puss och kram Lilla jag

Inte alls...

...Helt fördärvad är jag fast träningen igår. MEN det är ju jävl..t synd att man inte har bättre kondis.. Men jag antar att det bara är jag själv som kan leda bot på det?
Systeryster däremot, hon har KONDIS..... Rackarns va hon håller i!
Puss och kram Lilla jag

Aj aj aj...

... Kommer jag förmodligen säga imorron när jag vaknar... Jag ska nämligen på lite träning med min systeryster lite senare ikväll... Så imorron lär jag väl ha träningsvärk....
Men jag vet ju, det är ju himelskt gött efteråt...
Puss och kram Lilla jag

Det börjar närma sig...

Om en vecka imorron, börjar jag jobba och pruttarna ska vara hemma med pappa! Jag ser fram emot att få "komma igång" även om tanken känns konstigt att jag ska vara ifrån mina små älsklingar...  Nu kommer det bli tidiga mornar, sena kvällar och två ungar som får nya rutiner med daddi daddi....
Men som jag sa, det ska bli skönt att få börja jobba igen! Jag har ju gått hemma sedan den 22 mars, då jag var i veckan 23... Alltså ett och ett halvt år har sprungit förbi...
Det har gått så sjukt fort. Jag glömmer aldrig när jag var på öppna förskolan och tänkte: "nu är korvaran fem månader, och jag ska iallafall vara hemma i sju månader till... Å nu är det som sagt bara 8 dagar kvar tills jag ska infinna mig på avd 12 i Karlstad!

Tänk va gött det ska bli att komma hem till lagad mat, tvätten tvättad och invikt i lådor och skåp. Dammsugarn behöver jag väl inte heller ta fram, och titt som tätt luktar det väl nybakat i huset vid hemkomst!!?  NOT.....
Puss och kram Lilla jag


Sjukling...

Idag va det meningen att stora han coh Lilla jag skulle på inflyttningsfest.... Meningen ja... Men nu är det så att barnvakten glömt bort barnvakteriet, och så va barnvakten förkyld oxå, så det sket sig hur som helst....  Lillprutten har feber, så vi kan inte ta med korvarna... Det får bli så att Stora han får åka, och Lilla jag vara hemma..
Hoppas det är något bra på televisionen, som man kan vila ögonen på...
Men jag var ute på lite galej igår. Vi i teadatesgänget träffades och åt kräftor och sedan badade bastu... Nyktert va det, för jag körde...
Puss och kram Lilla jag

Lilla-jag-tid...

Om ca en timme vankas det ett, (eller två) glas rött och en bit mat med kära frun Braun!
Hon är så söt. Jag ringde vid lunchtid å frågade om hon ville ägna lite "bara-vara-sig-själv-tid" med mig, och efter att hon fått klartecken (!) från sin man, blev det bestämt! Men vi vet inte riktigt vart vi har tänkt oss ta vägen... Det finns ju inte hur många ställen som helst, men vi väljer bland de få med omsorg!
Ska bli gott att inte behöva laga maten, och inte behöva natta barn.....
Puss och kram Lilla jag

Hurra, va glad jag är!

Måste bara berätta att jag är så glad idag! Ja till och med så glad att jag fällde en tår på stan när jag fick ett sms.... Ett par bekanta till oss har idag utökat antalet invånare i vår lilla stad med en lite flicka!
JÄTTESTORT GRATTIS! Puss och kram Lilla jag

Bebisar...

Sånna här små har vi varit och hälsat på idag!


Fyra små pluttisar som var en vecka och en dag!
Det är guldsvansens kennel som är de lyckliga ägarna! (guldsvansenskennel.se) MEN vi ska INTE ha någon.....

Det är varmt, varmt varmt och varmt! Och skönt, skönt, skönt och skönt!
Jag trivs nu!
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0