Badungar!

Gudarns vilket fint väder vi har lyckats att få då! Åh vad passar inte bättre än att ta sig ett litet dopp?



Nakenfisungarna!
 Det är moster som syns lite i bild, iallafall hennes shorts. Hon är så härlig, hon kommer "för hon har vägarna förbi" (bor inte alls åt samma håll som vi...). Likaså är det med morbror, han dyker oxå upp lite titt som tätt! Tur att vi har dom!
Hoppas nu att lilla poolen kommer att bli flitigt använd HELA sommaren!
Puss och kram Lilla jag

Midsommarfirande!

Så har småkorvarna firat sin första midsommar!
De hade nog sina små funderingar på vad som hände när de såg folkdanslaget dansa runt, och sen en massa folk som dansade runt en midsommarstång! Men det var spännade mest hela tiden, och pigga och glada va de!
 
 Kompisarna som va med!

Vi började dagen med sillunch, forsatte med besök i hembygsgården och tillbaka till utgångspunkte som var Linné 20 för en liten fika och senare blev det grill. Kvällen för oss slutade halvtidigt.. Klockan 24:00 vaknade de små till och ville inte somna om. Det är inte fullt så nöjda längre med att sova i vagnen, inte iallafall "för natten". Väl hemma la vi dom i varsin säng, och de sussade fram till ca kl 06:00!
En lugn och skön tillställning!
Puss och kram Lilla jag

Midsommar!

Gudarns va fort tiden går, nu är det midsommar REDAN...
Den kommer att tillbringas med goda vänner, med dans (?) sill, och grillat! Precis som det ska vara!
Enligt yr.no ska det skina upp runt klockan 13, och en lite skur kommer först runt 19, så det får vara mer än godkänt.. Just nu är det lite grått och ganska mycket moln, men som sagt, vi litar på yr.no!
TREVLIG MIDSOMMAR !
puss och kram Lilla jag

Härliga människor!

Attans va trevligt jag hade på bröllopet vi var på i lördags! Paret som stod i centrum denna kväll, ville ha en FEST med bröllop, och det kan jag skriva under på att det blev! Rackarns va roligt det var! Några tal, några tal med spex, spex och en lek hanns med under kvällen.
De människorna jag hamnade vid vid mitt bord, de va precis lika tokiga som jag, så hela det bordet fick bli utnämt till OBS-klassen.... Med andra ord, skötte vi oss inte så bra, eller så va det just precis det vi gjorde!
Det var länge sedan jag hade så roligt...
Twinnsen bodde över hos bästa moster, morbror och kussarna. De blev nog riktigt bortskämda, och sov gott gjorde de oxå!
Pratade med herr och fru dagen efter, och de va oxå nöjda, och det va ju tur det!
Om det är så att de gifter sig igen, hoppas jag att jag få komma, för sånna här fester får man inte bara missa...
Puss och kram Lilla jag

Lycka?

Lycka måste väl ändå vara att ha en familj, släkt, vänner, god hälsa, mat för dagen och någon stans att bo?
Tänka sig vad jag är lycklig!
Puss och kram Lilla jag

Extra-pris?

Precis hemkommen från Maxi..
Jag undrar nu vad EXTRAPRIS betyder? Köpte en kasslerbit som skulle kosta 29:95 kilot. Den vägde 1,678 kg och jag fick betala 67,21... För mig är det ett kilopriset på 40,05... Så jag undrar om EXTRAPRIS ska vara EXTRA-pris, att man alltså får betala EXTRA på priset...
(Hur många kunder har inte fått betala det då, med tanke på att klockan nu är 19:50, å jag har precis kommit därifrån)...

Puss och kram Lilla jag
(By the way, jag sa till och fick 17:- i handen...)

GRATTIS!!!!

Säger jag till duktiga fru M, som idag tar sin Examen inom ekonomi!
Nu kan hon det mesta inom ekonomi, så nu är det bara att åka dit med "alla" sina pengar, så räknar hon, dividerar, multiplicerar så det blir dubbelt så många?!!!

Fru M och jag åker till K-stad lite senare och gör av med pengarna (hon dubblat) å sen bjuder jag ut på sån där rå-fisk-restaurang (jag kan nämligen inte stava till det det heter)!
GRATTIS till Dig iallafall, bra jobbat!
Puss och kram Lilla jag

Akta Dig....

....Idag va det två små sjörövare som var redo för mytteri!
Det var Lekverkstan som hade sin traditionella avslutningsfest: SJÖRÖVARFEST!!!!


Det bjöds på sång och musik, lek, och värsta glasspartyt med glass (såklart), banan, mandarinklyftor, maräng, kola/chokladsås, rån (!), sockerkaka, kaffe och saft!
Det hela började klockan 10, och vi var hemma vid 12:30, och då med två sovande rövare!
En trevlig tillställning som också snälla moster kom och va med på!
Nu ska jag snart ta helg!
 Puss och kram Lilla jag

Härlig kväll på Sandgrundsudden!

I söndags va hela min lilla familj, moster, morbror, kusse, husvagnsbyggarn och en kompis på picknick på Sandgrundsudden, och lyssnade på Starboys!
Det var en trevlig tillställning, och god mat! Det är ju så himla mysigt att sitta så där på en filt i fina vädret och ha lite olika plockamat att käka!
Twinsen gillade det hela oxå, de for runt som guttaperkor båda två, och de blev så härligt underhållan av deras favoriter: moster, morbror och kussen!
 De sa faktiskt inget alls om att ha hörselkåpor på sig!

Igår va det så himla varmt ute... Efter mellanmålet på eftermiddan tog vi med badbaljan ut å plaskade runt ett tag, närmare bestämt i två timmar!
   Vatten är URHÄRLIGT!!!!
Puss och kram Lilla jag

Balleblommor!

Nu har då äntligen ballen fått sig tre blomlådor med blommor i! Så blev det över lite vackert (hoppas jag när disse gröna slår ut) till en låda till trappen ut!
Det har ju bara varit helt UNDERBART idag ut! Solen har skinit, och det har varit varmt i shorts! Man bara njuter helt enkelt!!
JAG VILL HA MER VÄRME OCH SOMMAR!!!!
Vi fulländar denna dag med ett skråvmål grillat!
Puss och kram Lilla jag

Åskskräck och tokglada ungar!

Vid en promenix i tisdags gick vi förbi mosters dagis, eller ja, där hon jobbade extra just denna dag. Vi stod på trottoaren med en väg emellan, och sen moster vid ett staket. Först tror jag inte twinsen såg sin moster, men när de upptäckte den hojtande, vinkande gestalten på andra sidan blev de som tokiga! De halvsatt i kärran, och med en gång satte de sig spikrakt upp och bara skrika av glädje! De försökte verkligen ta sig ur kärran, så det va tur att de satt fast. De "pratade" som bara den och hela deras små ansikten sken som solar! Underbart att se!

Solen, ja. Inte direkt solade vi oss när vi stod och vinkade och pratade med moster, för det började regna och ÅSKA.... Jag vågade inte chansa på att vi skulle hinna ta oss ända hem, så vi gick in till Herr och fru M och bebben. Åh vilken tur va inte det? Det mullrade och mullrade, och det ljöd högre och högre... Så helt blötsligt kom det en blixt och en jätteknall direkt efter, och Lilla jag fick panik. Jag såg skräckslaget på Herr M, och kom på mig själv, att om jag visar för barnen att jag är rädd för detta hemska (!) så kan det ju övergå till dom... Så jag vände mig hastigt bort, och lät tårarna trilla en lite stund... Sen återgick vi till matintaget som skulle påbörjas, och jag låtsades som inget alls....
Puss och kram Lilla jag

RSS 2.0