8 minuter.

Om exakt dessa minuter kommer Grannen på Tallen och hennes son plus en kompis till honom och hämtar upp mig för att ta oss alla till bio! Det är Harry Potter som skall ses! 
                                           
Grannen på Tallens son berättade för henne att hon kunde få bli med, men "hon behövde väl inte sitta bredvid honom och hans kompis, va"? Gud va roliga de är!
Nej vi sitter för oss själva! (Idag kommer hjärtat hem, skönt!!)
Puss och kram Lilla jag

Kommentarer
Postat av: Agneta

Hej Linda!

Va kul att läsa din blogg, det var ett tag sen! Ser att du trivs och jobbar på i Karlstad! Jag storm trivs som fisken i vattnet på ambulansen, sitter där nu och står på tur för nästa larm !!!!

En fika snart kanske? Vore trevligt att se eran "balle" som jag har fått läsa en del om!

Hälsa stora Han och ta det lugnt!

Många kramar!!!!

2009-07-25 @ 00:03:08
Postat av: Syrran

Vad tyckte du om filmen? Ogga var inte alls glad när han kom hem, han trodde den skulle vara bättre filmen alltså. Sitter nu på jobbet och väntar på maten de boende ska få. Idag är ogga på Liseberg med kompisar han tod bussen dit. Oj Oj nu är så stor att han åker buss själv ända till Göteborg, ja det är bara att inse att man har stora barn som klarar sig själva. Ha det så bra min bästa syrra kramar från stora syster.

2009-07-25 @ 15:57:43
Postat av: Lilla jag

Agneta:

Ballen är inte färdig, men det går att fika på den!



Syrran:

JA det är merkligt att barnen bara blir större och större, och äldre och äldre, när vi själva inte blir det, eller! Älskar Dig!



Puss och kram



2009-07-27 @ 23:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0