Julstök!

Fika är alltid trevligt, och speciellt till KALLE ANKA klockan 15:00 på julafton, å då måste man ha lite kakor att mumsa på! Så nu har jag gjort fyra sorter som snart är förpackade i burkar som ska ner i frysen, å sen åka den långa vägen till Lapphelvetet (Söderhamn)!
Det är verkligen trevligt när doften av nybakat sprider sig i huset, och det är alltid trevligt att kunna bjuda på något hembakt, även om dessa småkakor kommer att ligga i  förseglade burkar till den 24:e!

Medans den sista sorten gräddades i ugnen, va jag ute och satte upp "granris" på trappräcket, och lindade en ljusslinga i. Det va lika spännande idag som förra året att se om lamporna funkade, å det gjorde de! Jag har tänkt det, att om det något år inte skulle lysa, då kommer jag förmodligen inte att skruva ur lampan och byta den, nej då går hela slingan till tippen, och jag inhandlar en ny!

Snart ska jag ta mig upp till Maxi. Har nämligen tappat bort ljusmanchetterna till adventsljusstaken, så jag måste inhandla nya, å så kan det ju vara trevligt med samma färg på ljusen som ska sitta i... Så det får inhandlas det oxå!

Sen lite senare i eftermiddag ska Stora han och lilla jag ta en adventsfika med varsin lussekatt och kanske kan det finnas någon liten "kant-kaka" vi kan provsmaka!! Det är ju rätt viktigt att man vet om kakorna man ska bjuda på smakar bra! Åsså ska vi tända det första ljuset såklart!

Vi säger grattis till Mr O, som fyller år idag!

Puss och kram Lilla jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0