Överstökat...

Oj oj oj.... Vilken trevlig jul vi har fått vara med om... Åldern på "folket" som var här var mellan 0 och (snart) 90 år! Å tänka sig vilken bra blandning!

Huset var nästintill fullt när tomten kom vid fem på eftermiddan... Han hade med sig en maasa paket å även om de små inte är gamla har de tydligen varit snälla, för de fick massor med paket!

På kvällen när korvarna somat och de stora ätit kom "ordleken" fram. Ett kortspel där man ska bilda ord av korten på handoch med den bokstav som ligger i högen på bordet.. Den som inga kort har kvar, den vinner.
Nu va det så att vi spelade i lag, och morbror och mormor S var till en början ett lag. Men de blev osams (på skoj!!) och mormor S fick heta Judas efter detta...
Det blev några nytillkomna i spelet och det uppstod nya kombinationen av par och det va lyckat, även om inte jag och gammelmormor vann...
MEn oj va vi hade skoj.
 
Morbror: DU ÄR INTE FRISK NÅGON STANS!!!!
Ja, om alla jular är så här, då skulle jag kunna fira det, ja minst tre gånger om året, och det skulle vara helt ok att vara här!

Tack snälla Ollilollan, Stora han, Morbror och moster för all hjälp i köket och tack Judas (!) för din värmande närvaro! Tack gammelmormor för att Du tog beslutet att följa med och göra det bästa av det hela!


Idag har vi hjälp tomten lite, och se så fint tomtepar det var!


Puss och kram Lilla jag


Kommentarer
Postat av: Fru M

jo det låter allt som en kanon trevlig tillställning. Det snygga tomteparet missade vi troligen precis när vi gått efter den mysiga lilla stunden vi fick i dag. Kjamen

2010-12-25 @ 22:14:07
Postat av: Lilla jag

Fru M:

Det finns plats för Er oxå, nästa år!

Puss och kram

2010-12-27 @ 18:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0