perfekt....

..... dag var det igår! Twinsens favvosar va här, moster, morbror och kussarna! Go mat åt vi, och de små åt två ton med godis.... Nu, när klockan är 06:43 kommer lillprutt med en tablettask i handen och lilla jag fick rycka ut och förespråka lite godisfritt, iallafall till efter frukost...
Världens härligast väder har vi och det känns som om folk börjar hitta ut från deras små iden! De krattar, klipper och rensar, och sen sitter de och myser i sina trädgårdar!
Igår tog vi en sväng över stan och twinsen va mäkta imponerad av frälsningsarmén som stod och spelade trumpet och andra blåsinstrument på gågatan. Jag får nog erkänna att det var ganska så trevligt att stå där och digga till någon svängig psalm!

Vi va ute och påskade igår. Tre familjer besökte vi, för det var så många påskbrev som de små hade målat! Lillprutt vägrade att klä ut sig, men snuttan hade gått "all-in". Rosiga kinder med prickar, byxor, kjol, förkläde, huckle osv! Lilla sötnos!

Idag blir det besök igen, av fam Braun! Det blir tydligen grillat idag! Det är nämligen så att fru Braun har bestämt att de ska stå för maten, fast att vi är här på Parklain! Våran familj ska stå för efterrätten, så snart ska här bakas, men klockan kan ju få passera 07:00, innan vi sätter fart!
Puss och kram Lilla jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0