Jamen, man kan väl glömma!...

Precis hur länge som helst va det sedan jag var här och pillade ner några rader...
Hela sommaren har flugit förbi. Visst är det augusti fortfarnade, men för mig är augusti en höstmånad, inte en sommarmånad... Det är kalla mornar och varma dagar med omväxlande regn, blås och rusk blandat med strålande soldagar..
Idag blir det till att vara hemma, för igår hade vi en lite sjukling med feber, och i natt började lillpruttan hosta och klagar idag över att hon har ont i halsen. Men ska de vara sjuka, är det lika bra att slå ihop sjuktillfällena, så man inte blir hemma så länge..
Det är helt otroligt vilket dåligt samvete man har när man får ringa till jobbet och anmäla sig sjuk... Jag har en massa besök inbokade och nu måste de ringa och avbokas. Man tycker att man ställer till det så för den som man jobbar med... Men vad gör man och det visar ju sig att man inte är oumbärlig på något sätt, det löser sig alltid... Bara man kom över det dåliga samvetet...
Det är helt otroligt det där... Dåligt samvete det kan man ha över nästan allt.. Vad beror det på? Är det på orimliga krav man ställer på sig själv, eller vad är det som orsakar dåligt samvete egentligen?

Ja, idag blir det en lugn dag här på Parklain, har faktist inte en aning om vad vi ska hitta på. Förmodligen mycket tv-tittande men det är nog bra om vi bryter av med en liten spelstund... Kanske rita lite, eller varför inte bygga lego? Moster och Dida kom med en hel sopsäck med smålego förförra helgen.... Vi får låta fantasin styra idag!
Puss och kram Lilla jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0